ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η ΒΑΛΒΗΣ ΧΑΡΤΙΚΑ ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2013 με έδρα το Αιγάλεω. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες παραγωγής χαρτικών, απορρυπαντικών, ειδών ατομικής υγιεινής και οικιακής χρήσης.Τα προϊόντα όλων των εταιρειών παρασκευάζονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι εγκεκριμένα είτε από το Γενικό Χημείο του Κράτους είτε από τον ΕΟΦ. Επίσης διαθέτουν πιστοποιητικό συστήματος ποιότητας κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και υγιεινής.

Καθημερινά εξυπηρετούμε ένα μεγάλο εύρος πελατών όπως ξενοδοχεία , ναυτιλιακές εταιρείες, βιομηχανίες, αντιπροσωπείες και συνεργεία αυτοκινήτων, δημόσια σχολεία, φροντιστήρια, γυμναστήρια, εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα κ.λ.π.

Έχοντας ως κύριο στόχο να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς σε χαμηλή τιμή καταφέραμε με σταθερά βήματα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το ίδιο αξιόπιστα.

Ο χρόνος παράδοσης στο χώρο σας είναι άμεσος. Εντός Αθηνών αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και χωρίς ελάχιστο όριο παραγγελίας. Για εκτός Αθηνών τα εμπορεύματα παραδίδονται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ή εταιρεία δική σας επιλογής ,σε τρεις εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αν κάποιο προϊόν δεν υπάρχει στον κατάλογό μας, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση!